måndag 27 maj 2013

Semesterplanerna på gång för fullt

Veckan efter midsommar så sticker vi över till Åland några dagar. Packar motorcykeln med nödvändigheter och sen beger vi oss. Hoppas verkligen på vackert väder. Hur många dagar vi blir borta återstår att se men som längst till lördagen efter midsommar i alla fall.

När vi sen har semester i sommar så funderar vi på att ta östkusten ner och över till Danmark. Västkusten en bit upp och sen hemåt igen. Vi har tre veckor på oss och allt beror på väder och vind. Lär behöva packa bättre och mer då. Hehe... Frågan är hur JAG ska få plats med allting. Hihi.

I helgen så tar vi nog en tur till Stockholmtrakterna och hälsar på Svantes bror och några vänner. Om vädret tillåter vill säga. Får nog ta med lite kläder då också så jag slipper gå i mckläderna om vi blir kvar en längre stund.

Känner att jag verkligen kan trivas bakpå mc och att semestra så, men nog hade det varit underbart med båt. Kanske kanske blir det verklighet inom snar framtid i alla fall.

1 kommentar:

  1. Att packa för mc-semester kräver ju sin planering! Blir nog ingen längre tur för oss, men upp till Timrå vill jag att vi ska ta oss någon gång i sommar! Båt är ju också underbart! Undrar hur mycket vi hinner i sommar? Men B har sen semester, så det finns ju tid att få ordning på allt!

    SvaraRadera

Tack för att Du tar dig tid och kommenterar.
Det uppskattas.

Vero