fredag 6 september 2013

PMS månadens alla dagar?

Det skulle ju bli fint väder idag?! Vad är det då för jättemörka moln borta över Gimo?
Förvisso spelar det inte mig nån roll om det skulle bli regn, för jag har ingenting inplanerat som är beroende av väder, men det är ju alltid trevligt med finväder. Kanske kan locka till promenad. Kanske...
 
Hade ingen bra dag alls igår. PMS? Fastan?
Vet inte faktiskt. Kanske en kombo. Kanske är inte det här med 5:2 min grej.
 
Annars så är det jävligt lätt att skylla dåliga dagar på PMS. Inser ju bara att man inte kan ha det alla veckor i månaden, det torde ju i sådana fall vara något återkommande under samma period varje månad. Inte när det "passar" mig. Haha...
Mår bättre idag i alla fall, trött som vanligt men hoppas att jag piggnar till snart.
 
Skönt som fan med fredag. Har ingenting inplanerat och det är så skönt så. Svampskogen kanske lockar. Spela på hästar kanske lockar. Filmkväll kanske lockar. En öl på krogen kanske lockar.
Ingenting som behöver bestämmas eller bokas. Kanske kan jag få med sonen ut på övningskörning. Vore på tiden att vi börjar faktiskt.
Eller kanske bara slöa hela helgen. Fast då sätter väl rastlösheten in. Hur som helst så är det förbannat skönt att det är helg snart.
 
 
 

5 kommentarer:

 1. Visst är det skönt med inget inplanerat och inga måsten. En perfekt helg med andra ord. Här är vädret strålande,morgondimman har till stor del lättat. Helt otroligt att det kan vara så varma dagar än...
  Ha en riktigt fin dag
  Kramar♥

  SvaraRadera
 2. Visst är det skönt med inget inplanerat och inga måsten. En perfekt helg med andra ord. Här är vädret strålande,morgondimman har till stor del lättat. Helt otroligt att det kan vara så varma dagar än...
  Ha en riktigt fin dag
  Kramar♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag hoppas att de grå molnen håller sig borta härifrån. Men som du skriver, det är en perfekt helg. Nästan så att lite regn skulle tvinga in en och då kan man med gott samvete sitta i soffan och titta film, äta och dricka gott hela helgen! Det vore nåt det.

   Radera
 3. Här var det mulet i morse, men nu är det strålande väder! Jag tänkte nog gå och jobba imorgon, men det törs jag knappt säga högt! Då kanske jag inte får åka hem!
  PMS har jag slutat med, och saknar det INTE!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men snälla du, gå INTE och jobba imorgon. Har du haft stängt hela veckan så kan du ha det imorgon också. Allvarligt. Passa på att vara hemma, lyssna på Ring så spelar vi och Melodikrysset i lugn och ro. Ta det lugnt och håll dig hemma imorgon! Lova det! Annars säger jag till B att tvinga dig hemma.

   Radera

Tack för att Du tar dig tid och kommenterar.
Det uppskattas.

Vero