måndag 10 mars 2014

God morgon i solskenet...

Eller förresten... solskenet är nånstans där bakom molnen, men för en stund sen så var här solsken.

Vilken härlig helg det har varit. Sol i dagarna två. I lördags tog vi tjejerna med oss och åkte till huvudstaden. Ett besök på Naturhistoriska och Cosmonova och sen lite shopping. Igår så tog jag och Svante en tur, årets första, med motorcykeln. Faktiskt hade jag befarat att det skulle vara än mer kallt än det var. 
Så en härlig helg har det varit.

Känner mig piggare på mornarna nu. Det är också skönt. Måste bero på att det är ljusare på morgonen. Det känns lite roligare med allting när det är så måste jag säga. Till och med jobbet känns roligt just nu. Eller roligt kanske är att ta i i överkant, men det är helt okej att gå till jobbet. 

Ska luncha hemma idag och leverera lite kryddor på lunchen sen. Har ett pass Body Balance i eftermiddag och sen så blir det en lugn och skön kväll hemma i soffan. Eller ja, inte i soffan direkt, men har ingenting annat inbokat och det är underbart.

Tandläkarbesök imorgon förmiddag... ajaj... men det är tandsten som skall bort. Blev rekommendera  en tandkräm som skulle vara SÅ BRA för att få bort tandsten... nu ska vi se om det blivit någon skillnad. Spännande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att Du tar dig tid och kommenterar.
Det uppskattas.

Vero