torsdag 9 januari 2014

En helg i härliga Härjedalen

Helgen mellan jul och nyår så åkte vi med Svantes bror och svägerska upp till deras stuga i Härjedalen. Vi hade ju hoppats på lite snö, inköpta varma kläder och jag hade ju naturligtvis mina nya via fina stövlar.



Framme i stugvärmen så blev det lite gott i glasen och en massa prat efter middagen. Det var tänkt att vi skulle ut och åka skoter på lördagen sen...



Men vaknade till denna barmark så det var bara att ge upp faktiskt. 



Gäststugan som vi sov i. Jättemysig och med eget trinettkök, toa och dusch!



Och här är deras lilla fina stuga. Ser så liten ut på utsidan och rymmer hur mycket som helst.



Utsikten över sjön. Och mellan trädet till vänster och granen så på andra sidan sjön är det urhugget lite och klickar man på bilden så kan man se en liten gul stuga. Den är till salu. Så vi for dit för att titta på den.



Och här är den stugan. Inget av intresse för vår del ,men det var kul att komma iväg och kika, det kändes lite som om stugletandet blev lite mer verklighet då.



Och här är utsikten över sjön från stugan vi tittade på. Rätt över på andra sidan där uppe på kullen var vi.

Vi var också iväg och tittade på ytterligare en stuga, men vi har nu kommit fram till att det är lite för långt att åka upp dit för oss. Vi vill ju kunna åka ungefär varannan helg och då blir det för långt att sitta så många timmar i bilen, men vi letar fortfarande stuga, mer intensivt än tidigare och vi letar max 3 timmars bilfärd hemifrån och uppåt skall det vara också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att Du tar dig tid och kommenterar.
Det uppskattas.

Vero