tisdag 15 oktober 2013

Jävlar vilken natt

Sovit som en klubbad. Vaknade 23.30 av nåt som for i golvet i hallen, men struntade i det och sov vidare. Vaknade till vid 3 tiden (som vanligt) och sen sov jag fram till klockan ringde. Över 8 timmars sömn har jag fått. Jippi! Det behövde jag och det känns nu. Känner mig utvilad.

Igår kväll gick jag över till Mia och tog en fika. Det var länge sen vi satt ner på tu man hand och tog en fika. Det blev två timmar hos henne och vi hann avverka en hel del samtalsämnen. Trevligt och i efterhand känner man hur saknat det har varit.

Väl hemma blev det bara till att plocka ur diskmaskinen. Sen la jag mig och jag somnade på en gång när jag "vilade ögonen" i reklamen. Så kan det vara och skönt var det.

Förra veckan hade jag en viktnedgång på 1,6 kg. Mycket på grund av förkylningen tror jag. Befarar en liten uppgång denna vecka, men det vore ju skönt om det inte är mer än ett halvt kilo. Har vägning imorgon.

På fredag blir det en tur till Ullared. Skall ringa till vårt Bed n Breakfast idag och ordna så det finns en extrasäng i ett av rummen. Vi blir full bil ner och jag antar att vi kommer klara av att fylla bilen rätt bra också. Hehe. Jag skall egentligen inte ha nånting och det vore dumt att handla på sig byxor nu, när jag har ca 5 kg kvar att gå ner ytterligare. Men en jacka ska jag ha och sen hoppas på att de har en massa fina överdelar. Underkläder går inte heller bort. Sängkläder. Ja, jag kommer nog att kunna fylla min vagn ändå skulle jag tro. *harkel harkel*

Dags att bege sig att inhandla lite frulle. Hade ju fasta igår och borde vara hungrig idag, men så är det inte. Men jag behöver både frukost och lunch så det är lika bra att sticka iväg och handla nu när de öppnar. Leta lite extrapriser också.

Tjing!

2 kommentarer:

 1. Visst är det härligt att vakna och känna sig utsövd, det händer allt för sällan tycker jag.
  Har aldrig varit till Ullared, är det inte så att man kommer hem med en massa saker man inte behöver?
  Hoppas du får sova lika gott inatt.
  Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nja... sist jag var så kom jag då inte hem med nånting som jag inte behövde. Jag handlade en massa kläder till ungdomarna, Svante och mig själv och allt har vi använt. Hårfärg och hudvård, vilket behövs. Jag handlade faktiskt ingenting som jag kände var onödigt. Jo, kanske en grej. Men den kostade 99 kr så det var det enda i sådana fall. :)

   Radera

Tack för att Du tar dig tid och kommenterar.
Det uppskattas.

Vero