måndag 16 september 2013

Varför känner jag mig aldrig utvilad?

Det har ju varit en lugn och skön helg, men varför kan man inte någonsin känna sig utvilad när måndagen kommer? Hade kunnat sova hur länge som helst imorse när klockan ringde.
 
Svante har farit iväg för service av motorcykeln nu på förmiddagen. Ska visst vara ett jävla väder mot Uppsalatrakten. Jag hoppas att han klarar sig någorlunda i alla fall. Det är så förbaskat kallt att sitta blöt på motorcykeln och det är ju en bra bit att åka också.
 
Själv så kör jag på med jobbet. Denna vecka skall löner göras. Hemmavid är det 80årskalas samt upptagning av båten som gäller. Så det känns som en ganska lugn vecka också. Skönt! Kommande helg så jobbar Svante och då tänkte jag passa på att fixa en massa grejer hemmavid. Finns så mycket som jag tror mig vilja göra, men får liksom inte tummen ur...
 
 

4 kommentarer:

 1. Visst känns det så mellan varven, att det känns som man sovit ur uselt. Men man får ta igen timmarna under veckan :)
  Hoppas det går bra med motorcykeln idag.
  Kramen♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag hoppas det går bra med servicen. resan dit gick bra. I regn förvisso. Stackarn.

   Jag ska försöka ta igen allting i veckan, försöka komma isäng i tid om kvällarna och göra saker som ger energi och inte tvärtom. Ha en fin dag!

   Radera
 2. Men det är så knepigt det där. Jag tycker jag kan sova ordentliga hela långa nätter på rad. Och ändå vara trött som en sork..
  Det handlar väl om tvåtusen faktorer som ska stämma...
  Och mina (faktorer) är sällan o balans.

  Sköt om dig.

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja att sova hela nätterna brukar inte vara några problem alls, men jag är ju som sagt fortfarande helt sjukt trött. Det är väl en massa annat som snurrar omkring antar jag. Men att gå och längta till pension känns lite väl häftigt... inte än va?! Även om semester på heltid vore toppen. Jag får väl se till att bli ekonomiskt oberoende så att jag kan vara hemma och vila och göra vad jag vill jämt. Men jag tror jag skulle bli rätt less snart.

   Radera

Tack för att Du tar dig tid och kommenterar.
Det uppskattas.

Vero