måndag 16 september 2013

Drömmen om en egen stuga

 
I helgen har vi suttit och kikat lite på stugor i Härjedalen med dess omnejd. Det var faktiskt Svantes idé. Har aldrig trott att han vill ha en liten stuga. Men ju mer vi tittade desto större blev den drömmen.
 
Men vi har en del "krav" på den stuga vi skall köpa. Och som det är just nu så tittar vi bara. Nästa sommar kan det tänkas bli aktuellt att köpa en stuga. Men det är som tidigast.
 
Vi skall ha året-runt-standard, inte längre än 3 timmar bort, minst 3 sovrum, gäststuga, riktigt avlopp, sjötomt. Ett plus är om det finns carport, förråd, bastu och är skitbilligt! Haha... Det är långt ifrån de priser på hus som vi har här nere, men samtidigt så kostar det ju att åka upp också, så ju längre bort, desto dyrare att åka dit.
 
Men drömmar skall man aldrig släppa så vi fortsätter att kika lite och drömma. På så vis kan vi ju även komma fram till VAD det är som vi vill ha.

2 kommentarer:

 1. hej hopp.. :)

  kommer du inte på FAb i år ? så tråkigt.. :(

  jag har inte heller vart sugen på stuga förns för 2-3 år sedan.. då fick vi "ladan" av min pappa och guuuud jag älskar den... vi har dock inte gjort den vinterbonad (än) så nu får vi nog vänta till nästa år för att sova kvar tyvärr.. kanske hinner vi få en natt till men vi jobbar ju så mycket om varann så det ser rätt mörkt ut och få till deen med ledigheten och nu är varenda helg framöver bokad med något så... :(

  kramkram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är verkligen tråkigt. Jag hade verkligen velat åka iväg, men men... det får bli nästa gång. Ni kommer få det jätteskoj tror jag. Jag antar att Insta, FB och bloggarna lär uppdateras flitigt.

   Ja, en stuga att smita iväg till, bort från vardagen, vore verkligen toppen.

   Radera

Tack för att Du tar dig tid och kommenterar.
Det uppskattas.

Vero