onsdag 28 augusti 2013

Belöning är viktigt

Har satt upp mitt delmål och det är när vågen visar på -5 kg. Kan ta lång tid dit, men det är hur som helst mitt delmål.
 
Ska belöna mig då. Kom på att jag behöver nya träningsbyxor. Men samtidigt ska vi ju till Ge-kås och då tänkte jag titta efter det där och det är ju inte säkert att jag gått ner 5 kg innan dess, så det är ingen bra idé. Däremot skall jag belöna mig med en garderobsblomma till badrummet. Japp, det är MIN belöning det...
 
Har bestämt mig för ett litet köpstopp nu innan vi åker till Ullared. Jag hoppas också att pengarna från skatten kommer i september som utlovat. Både jag och barnen behöver lite kläder inför vintern. Framför allt behöver de skor. Jag behöver nog bara handskar. Av nån anledning så försvinner mina handskar jämt.
 
Min belöningsstege ser i alla fall ut enligt detta:
 
Delmål 1 - 5 kg: En garderobsblomma till badrummet
Delmål 2 - 7 kg: En ansiktsbehandling hos Egen Tid i Östhammar
Delmål 3 - 9 kg: Har jag inte funderat ut än
Slutmålet - 11 kg: En spaweekend för mig och Svante
 
Nu kan det ju hända att jag känner att det är nog efter 9 kg och att jag trivs så och då får vi väl ta det som slutmål. Men det absolut dit jag ska i alla fall. Som högst.
 
Men nu är det lunch här. Det blir tonfisksallad, det som jag inte orkade äta upp igår, blir lunch idag och gott ska det bli. Funderar redan på vad vi ska ha för gott till middag idag. Funderar vidare på det, ska iväg och storhandla efter jobbet och blir nog varse vad kroppen tänder till på när jag går där mellan hyllorna.
 
Katjing!

2 kommentarer:

  1. Går bra det här med mitt lilla stöd ;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja faktiskt så är du ett stöd även när du lägger upp räkmackor och hamburgare på insta när jag har fastedagar. Du följer ju med mig ut på promenader och jag har faktiskt lite karaktär också. Ibland. Hittills i alla fall. Puss!

      Radera

Tack för att Du tar dig tid och kommenterar.
Det uppskattas.

Vero