onsdag 6 mars 2013

Tid för operation

Igår fick jag besked från Enköpings Lassarett och jag skall skrivas in den 3e april och opereras dagen efter. Hemgång på fredagen och sen så räknar jag med en veckas sjukskrivning. Ja.... JAG räknar med det. Det är individuellt och varierar mellan 1-5 veckor, men för min del så blir det en vecka! För det har jag bestämt. ;)

Något som bekymrar mig är att jag måste plocka ut mina piercings. Jag som bara haft mina bröstpiercings i ett år och jag vill verkligen INTE att de växer igen. Undrar om man kan be nån syrra sätta tillbaka dem under tiden som jag fortfarande sover så snart operationen är klar? Jag kan ju prova. Haha... de kommer tycka jag är knäpp som först och främst tänker på mina tuttar efter en operation. Haha... det bjuder jag på. Och för den delen så är jag inte riktigt frisk och har aldrig påstått heller.

Skulle fylla i deklarationen om min hälsa och levnadsförhållanden. Och ja... vad ska jag säga? Det märks att det är en operation som ofta utförs på äldre. Hihi. Frågor som om jag har hemtjänst eller färdtjänst, behöver hjälpmedel i vardagen mm. Hihi. Lite roligt var det när vi satt vid köksbordet igår och gick igenom den. Vad värre var att på VARJE sida så skulle längd och vikt skrivas in. Jag ställde frågan och undrade varför de var så tjatiga och Han svarade "det är bara för att kolla om du har dåligt minne också." Haha... så kanske det är. Jag tyckte det var kul iallafall.

Många tankar som far i skallen just nu. Kanske lite för många. Värst är ju när man är ensam eller ska sova. Han har varit hos mig nu flera nätter i rad men ikväll kommer jag somna själv och jag ska se till att vara helt utmattad så jag somnar på en gång. Eller så blir det att jag sover på soffan.

Inväntar en kallelese nu för röntgen som jag iallafall trodde skulle komma innan. Jag hoppas att det blir så, för det är nästan det jag mest oroar mig för. Att det skall finnas tumörer nån mer stans. Nej usch, nu ska jag inte tänka på det nånting mer. Inte för en stund iallafall. Nu ska jag ta och ringa till min kära mor istället och prata med henne.

Vero

http://1177.se/Stockholm/Tema/Cancer/Cancerformer-och-fakta/Cancerformer/Urinblasecancer/

2 kommentarer:

Tack för att Du tar dig tid och kommenterar.
Det uppskattas.

Vero