tisdag 19 mars 2013

Idag igen

Lutade mig mot väggen efter att jag intagit en jävligt god lunch. Jodå, somnade till och faktiskt så var det ingen som rörde på sig förrän klockan var 12.20 och då var det även dags för mig.
Har som inga problem alls att somna när det är en massa folk runt omkring som småpratar och låter. Däremot verkligen ogillar jag när människor inte kan låta en vila ifred. De ska på och peta på en, prata med en, fastän de klart och tydligt ser att man sover/vilar. Fick vila ifred idag jag.

Nu krävs en kopp te på det här och sätta lite fart med jobbet. Börjar inse hur mycket det kommer att vara att ta hand om efter två veckors sjukskrivning... Men en del delegeras ut, men jag får väl jobba igen det lite, och rent ekonomiskt lär jag behöva det. Usch, det är på tok för dyrt att vara sjuk. Och att vara sjuk är ju inte billigt det heller. Jaja, hoppas på att det är en engångsföreteelse.

Vroooom.... där skenade jag iväg och jobba igen... not!

2 kommentarer:

 1. Låter skönt det där med att sova lite... tror baske mig jag ska göra det nu med.
  Kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var jätteskönt. Brukar försöka slumra till en liten liten stund på ca 10-15 minuter när jag äter min lunch på jobbet.

   Radera

Tack för att Du tar dig tid och kommenterar.
Det uppskattas.

Vero