tisdag 12 mars 2013

Har du fixat ditt?

Kom på att jag för några år sedan började fylla i mitt Vita Arkivet i pappersform, men sen att det var så mycket att fixa med så jag skulle ta upp det sen igen. Har jag gjort det? Näää...
Såg nu att man även kan fylla i sitt Vita Arkiv direkt på Fonus hemsida. Ska ta och sätta mig med det någon dag tänkte jag. Känns lite deprimerande att göra, men va fan, har man en gång gjort det så är det ju sen bara att göra ändringar.

Har du fixat ditt Vita Arkiv?

Jag gör det för att underlätta för alla om jag trillar av pinn. Sen blir det ju också en samling av alla "viktiga" papper såsom försäkringar mm. Jag har ju faktiskt ganska så dålig koll på allting just nu. En del saker är jag himla duktig på att förvara och ha koll på och sen andra, tråkiga och jobbiga saker, faller lätt mellan stolarna.

Jaja, jag ska ta tag i detta...snart...

2 kommentarer:

  1. Jag har inte fixat mitt vita arkiv. Jag har heller inga tillgångar eller smaskiga försäkringar. Har bara sagt åt ungarna att de får göra som de vill när jag dör. Mig spelar det ingen roll om jag bränns och sprids ut i minneslunden eller om jag begravs i kista på egen gravplats. Bäst är nog minneslunden för då slipper de i alla fall sköta om graven. Det finns dock ETT förbehåll. Blir jag känd innan jag dör så är det nog bäst med en gravplats så mina fans har något att vallfärda till, ha ha ha!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, nä några rikedomar har ju inte jag heller, några försäkringar och lån! Mohaha. Och jag vill på minneslund för att barnen inte skall bli uppbundna vid någon grav som de måste ta hand om. Jag gör det för att de skall få slippa ta beslut, bli ovänner etc. Och känd lär jag ju inte bli, så mina fans behöver ingenstans att gå. Haha.

      Radera

Tack för att Du tar dig tid och kommenterar.
Det uppskattas.

Vero