tisdag 22 april 2014

Härlig påskhelg!

Haft en jättebra påsk.

Började skärtorsdagen med att jobba i några timmar, hjälpa gubben med utställning av bänkborden på eftermiddagen. Kvällen blev soft hemmavid och på fredagen sen så kom min syster med familj och hälsade på. Hon har aldrig varit hem till mig i lägenheten och det var riktigt trevligt att träffas igen och att vara vänner.
Eftermiddagen och kvällen blev en riktig slappardag, lite rastlös men samtidigt så var det skönt att ha en sån dag också, för sen på lördagen var det dags att ställa ut bänkborden igen. Bättre väder, mer värme och fler intressenter. Kul. Middag fick vi senare hemma hos mamma och jag och Svante gick sen ut på kvällen och tog några öl. Kändes som om det var länge sedan det hände.

Söndagen sov vi lite längre och sen blev det en efterlängtad mc-tur. Mot Norrtälje gick det. Lunch nere på stan och sen for vi runt lite och landade sen eftermiddag hemma i soffan igen. Frusna och hade hemskt ont i arslena. Men måndagsmorgonen var vi upp i tid och begav oss ut en sväng till. Denna gång åt andra hållet - Gävlehållet. Sett så många fina stugor i skogarna och nu är vi heta på att hitta oss en stuga igen. Vi har sagt att julen vill vi fira i vår lilla stuga som vi SKA hitta, OM vi nu hittar nån. Känns lite omöjligt för ingenting passar oss riktigt. Både vad det gäller ekonomi, läge mm. Men det kommer nog.

Idag är man tillbaka på jobbet igen. Rätt skönt, men samtidigt så hade ytterligare en veckas semester inte alls gjort ont inte. Hehe. Men, bara 4 dgr jobb denna vecka och nästa vecka jobbar jag bara två dagar. So fucking nice!


1 kommentar:

  1. Du drar dina vinstlotter du!!! Härlig skön och lite busig helg.

    SvaraRadera

Tack för att Du tar dig tid och kommenterar.
Det uppskattas.

Vero