fredag 13 december 2013

Finfrämmande igår

 
Igår kom Svantes barnbarn med föräldrar på besök hos oss. De har inte varit till oss tidigare och visst var det lite blygt i början. Så där en halvtimma under tiden vi åt pannkakor, men sen så var det full rulle. Och tänk så rolig en dammsugare kan vara.

 
Ja man kan ju faktiskt se vilken rulle det är på dem, gick inte ens att fånga på bild.

 
Marsvinen var rätt intressanta de också.
 
Det blev inte så mycket annat gjort efter att de åkt. Jag hämtade ut en tröja som kommit från Kina. Fick vad jag betalade för, ingen vidare kvalitet men samtidigt så är det heller ingenting som någon annan går omkring i. Alltid något.
 
Kollade igenom de missade avsnitten av Julkalendern för i veckan och sen var vi tidigt i säng. Skrev lite i vår 5 års kalender och sen så somnade jag ganska så snart. Svante skall jobba natt i helgen och behövde hålla sig vaken för att börja omställningen. Har ingen som helst aning om han låg och tittade film länge eller ej, jag sov.
 

2 kommentarer:

 1. Ser att det var full rulle hos dig med brottning i hallen, ser skoj ut. Ser också att du har likadan matta som jag och att den har rullat sig i kanten precis som min (en liten sak jag lade märke till) hihi.
  Önskar er en trevlig helg!
  Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha, ja, jag har försökt rulla tillbaka hörnet men det är helt omöjligt.
   Tack Eva och önskar dig och familjen också en trevlig helg

   Radera

Tack för att Du tar dig tid och kommenterar.
Det uppskattas.

Vero