tisdag 5 november 2013

Söndagspromenaden


I söndags var vi vakna i bra tid och redan vid 11 snåret tog jag och Svante på oss gympadojorna och begav oss ut till min bästa vän som köpt sig ett litet hus på landet. Adina hängde med på efterslänt så hon tog cykeln och hann ikapp oss.

Hon flyttar in snart och har precis fått tillträde till huset så det var full renovering där ute. Vi stannade en liten stund och gick sen den 4 km promenad som var kvar hem. Uppe i Sandika så stannade vi till hos kalvarna och pratade. Eller rättare sagt så var det jag som pratade med dem och det var två av dem som inte var rädda alls och som kom fram så jag kunde klappa på dem.En skön promenad och det var så att solen ville tränga sig igenom molnen men icke. 

Det blev knappa 8 km denna dag, men skönt var det och resten av dagen ägnade vi åt att titta efter stuga och titta på film. 

Fler söndagar likt denna i fortsättningen tack!

2 kommentarer:

 1. Låter som ni hade en skön söndag.
  Önskar dig en bra dag idag trots det grå och regnet som faller.
  Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var en lugn och skön söndag. Ungefär som den kommande helgen kommer att bli. Jag hoppas det iallafall. Skall hjälpa Teija att flytta på lördag förmiddag men sen efter det kommer det bara att bli lugnt och skönt hemma i soffan och promenader ute.

   Radera

Tack för att Du tar dig tid och kommenterar.
Det uppskattas.

Vero