tisdag 26 november 2013

18 dagar kvar

Ja, 18 dagar kvar tills det blir lite julledighet. Ska bli himla skönt. Nu hoppas jag också att jag har möjligheten att vara ledig fram till 6 januari. Ska försöka i alla fall.

Har bokat resa till barnen upp till sin pappa efter jul. Sonen kommer hem innan nyår men dottern blir kvar där uppe fram tills dess att skolan nästan börjar. Blir ju inte så ofta, så hon passar på nu, men för sonen känns det viktigare att vara med kompisar på nyåret.

Själva har vi inte ens planerat nyåret. Vi får se hur det blir. Helgen innan nyår skall vi upp till Lillhärdal i alla fall. I samma veva också titta på ett litet hus som är till salu där uppe. Få se om det huset kan vara något av intresse. JAG VET att vi inte skall kolla redan nu, men det är svårt att låta bli och det känns som om stugorna ligger kvar hur länge som helst och inte blir sålda. Men det vore ju skönt med en stuga lite närmare, så man kan åka upp var och varannan helg. Vår stuga kommer nog i sinom tid. Vi vet ju vad det är vi vill ha.

Och sen ska jag nog erkänna att jag faktiskt börjar se fram emot julen. Brukar inte göra det då jag tycker det är så ångestladdande, men nä, i år ska det bli kul att fira julen. Så jag hoppas innerligt att det blir en bra jul. Tre veckor efter sen skall dottern firas. Hon fyller 18 år då. Jösses vad tiden går.

Nä, nu är det dags att fixa kafffe här och se till så jag får i mig lite frukost också. Tjing!

1 kommentar:

Tack för att Du tar dig tid och kommenterar.
Det uppskattas.

Vero