fredag 11 oktober 2013

Pruttfull, förtroende och fredagsmys

Jo men visst... har ju suttit hela förmiddag och tänkt på fredagsmys till kvällen.
Slog mig precis att sonen berättade igår att han ska på 18-årsfest ikväll.

Jahapp... det var det myset det. Nog för att vi kan ha fredagsmys ändå fastän han inte är hemma. Men efter en incident i somras så känns det lite oroligt tills dess att jag vet han är hemma och isäng igen. 
MEN han lovade "jag kommer inte dricka nånting" igår till mig och "du måste ju lita på mig när jag säger det". Och ja, jag måste lita på honom. Efter ikväll litar jag på honom. När jag ser att han kommer hem ordentligt. För även om jag inte tror att han kommer att dricka sig aprak ikväll så kommer jag ändå ha lite oro i magen tills dess han är hemma.


5 kommentarer:

 1. hallå...

  trevlig helg önskar jag dig med.. :) usch ja, man är orolig när de stora ungarna är ute och svirar, vad hände i somras ? hur gammal är din pojk ? jag är likadan och jag kan inte somna helt innan jag vet han är hemma.. och nu efter att en 19 åring drunknade i ån som rinner genom stan efter krogen för någon vecka sedan så känns det ännu värre.. :(

  kramkram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Usch så hemskt. Vi har ju havet runt knuten här, men jag hoppas verkligen att de håller sig långt därifrån, det är värre sommartid när de är ute på sjön. Nu ska jag inte måla fan på väggen utan hoppas att han kommer hem i bra skick och i god tid.

   I somras så fick jag samtal från en av hans gamla klasskompisar och de hade "hittat" honom pruttfull på stan och han mådde inte så bra. Men de tog hand om honom och vallade honom tills vi var hemma igen och kunde ta med oss honom hem.
   Han är 17 år och går andra året i gymnasiet.

   Radera
 2. Bra tänk där....Att du litar på honom efter ikväll....Det kommer säkert att gå bra för honom ikväll. Men viktigt att de får bevisa i handling och inte bara i ord.....Det var en ständig oro när pojkarna (Nu 25 och 28 år ) var ute i tonåren....Men jag fasar mer för hur jag ska våga släppa ut lilltjejen (10 år.) när den dagen kommer. Vilket den säkert gör snart;)
  Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 3. Ja, vad ska man säga - små barn små bekymmer osv................Jo, man måste väl våga lita på dom igen, men visst är det jobbigt! /Anett

  SvaraRadera
 4. Det är jobbigt när de blir så stora att de börjar gå ut och festa

  SvaraRadera

Tack för att Du tar dig tid och kommenterar.
Det uppskattas.

Vero