torsdag 24 oktober 2013

Önskar jag vore annorlundaJag önskar verkligen att jag var intresserad av renoveringar och att jag KUNDE sånt. Hade tålamodet och energin. Att jag var pysslig. Driftig och händig.

Hittat ett så fint hus ute på landet. Satt och drömde om det igår. Planerade i skallen och drömde mig bort.
Behöver vinna en massa miljoner för att kunna bosätta mig i det huset och göra det som jag skulle vilja.

Men håll med om att det är fint?Här är huset på utsidan. Skulle ändra så att entrédörrarna är lika varandra och så skulle farstubron bli större, en altan helt enkelt. Dörren till höger går in till tvättstugan. Den STORA riktiga tvättstugan.

Tänk att få iordning denna tvättstuga. Wow. Vilket utrymme. Blir alldeles varm vid tanken på vilka förvaringsutrymmen för tvätt och diverse. Då kan jag nog handla på mig ännu mer sköljmedel. Haha.

Nedervåningen har tidigare varit en gammal lanthandel. Och jag skulle behålla en del av det och ha som kontor/pyssel/arbetsrum. Kanske lite som ett bibliotek. Dit man går för att finna lite ro, eller att få sitta ifred om man vill det. Samla vännerna och julpyssla eller dylikt.

Resten av undervåningen är också under byggnation. Hmm... Jag ser hur utrymmena förvandlas till rum att umgås i. En hel undervåning för vänner och bekanta. 

Och där finns också en nybyggd bastu, fast inte riktigt klar ännu då. Men det skulle den ju bli då, om jag hade alla de där miljonerna.

Kommer vi en våning upp så har vi köket. Ett Walk-in-skafferi! MIN DRÖM!

Kan se mig själv ligga på soffan och njuta med ett glas rött på bordet och lyssna till sprakandet från kakelugnen. 

Ja, jag har inga som helst problem att omsätta några miljoner i detta hus. Det gav mig en skön känsla i magen och fick mig att drömma för en stund. Några timmar iallafall.

Rättade lottoraderna igår så huset får nog gå till någon annan och jag hoppas att de kommer att trivas och gör nånting bra av det.

Visst är det härligt att drömma?

Bilderna har jag lånat från Fastighetbolagets hemsida och länken till huset hittar du här: http://www.hemnet.se/bostad/villa-8rum-gimo-osthammars-kommun-vattensta-62-5735679

4 kommentarer:

 1. Verkligen ett härligt hus för den händige att ta tag i eller med miljoner anlita entreprenörer.
  Önskar dig en bra dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är ett fint hus, men alldeles för mycket att göra för min del. Speciellt med tummen mitt i hand och UTAN miljonerna. ;-)

   Radera
 2. Jag vill också ha ett walk-in-skafferi! Vilket hus! Lite villa villekullakänsla fick jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det härligt! Nån gång kanske man kan få verklighet i sina drömmar. Nån gång...

   Radera

Tack för att Du tar dig tid och kommenterar.
Det uppskattas.

Vero