torsdag 24 oktober 2013

jomenvisst...Men fan hur du ser ut, ska du verkligen gå ut så där?

Ja, tröjan är ju snygg, men sitter den inte lite väl tajt på dig?

Men tråkigare människa får man leta efter, tror du verkligen smink hjälper?

HAHA, du TROR byxorna sitter bra, men sätt dig ner du så hänger fläsket över och ALLA ser det.

Jo du har snygga stövlar. PUNKT!

De skrattar ju åt dig, fattar du inte det?

Nej snälla Veronica, det hjälper INTE om du sparar ut till långt hår.

Jo, man SÄGER att människor blir vackrare av att skratta och le. Det gäller inte alla. Speciellt inte med snea tänder och snus på det. Närmare tvärtom där faktiskt.

Lägg ner. Lägg dig och sov istället.


Hade det varit en annan människa som uttalat detta så att andra hörde eller sa så till mig, fy satan så ledsen och arg man skulle bli. Så kränkande så hemskt.
Men när det är spegelbilden, de gånger man väljer titta i den, som lipar åt en och dessa tankar som far igenom, då är det helt ok. Då hunsar man sig och bara låter det sjunka in. 
Vissa dagar är bra dagar, då kan man se sig i spegeln en stund och tycka att det är rätt okej, egentligen. Men de dagarna känns lätt räknade nu för tiden.
Och nej, jag är INTE ute och fiskar efter att någon annan ska tala om motsatsen eller försöka övertyga mig. Övertygelsen måste komma från mig själv. När jag känner själv att jag är bra. Det är något jag måste jobba med mig själv, jag vet bara inte i vilken ände jag ska börja.

Hur kommer jag ur den här skiten? Den här onda cirkeln?

2 kommentarer:

  1. Know the feeling.... Visst är "man" duktig på att mentalt misshandla sig själv, med ord man ALDRIG skulle säga till någon annan!
    Kramar

    SvaraRadera

Tack för att Du tar dig tid och kommenterar.
Det uppskattas.

Vero