onsdag 16 oktober 2013

Attans också

En solig eftermiddag i Riga i september

God morgon i mörkret!

Imorse var det vägning. Inte kul alls. Då jag varit sjuk förra veckan så hade jag ju en fantastisk viktminskning efter det på hela 1,6 kg... 1,1 kg av det hade jag nu återigen gått upp. Suck!

jaja, det är bara att bita ihop och inte tappa tron på mig själv och min kropp. Men surt är det!

Skulle egentligen iväg på utvecklingssamtal idag med sonen MEN det har skjutits på framtiden, till fredag, så jag slipper sticka iväg på lunchen idag. Han låg hemma igår för förkylningen och blir hemma även idag. Nu börjar de andra bli krassliga. Hoppas verkligen att det inte blir så illa inför resan i helgen.

Adina kommer hem idag. Vi hade ett storgräl i helgen och hon flydde till sin mormor. Ikväll kommer hon hem och vi skall prata och reda ut allting för jag har sagt att jag åker ingenstans om inte detta reds ut. Jobbigt att gå omkring med en massa gnabb liggandes över en. Hon vill själv lösa allting så jag hoppas på ett bra samtal ikväll. 

Har återigen sovit otroligt bra. Börjar fundera på om det är så att... ja, jag kan ta det sen. Imorgon ska jag till läkaren för att prata om sömnlösheten, migränen och ångesten. Vi får se hur det går.

Nä, dags att svepa i sig kaffet och sätta fart på dagen.

GOD MORGON!

4 kommentarer:

 1. Ha en bra dag och hoppas ni håller er friska till resan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack och ja, det hoppas jag verkligen vi gör!

   Radera
 2. Se nu till att dagen blir som du vill ha den 😉 kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ska jag Eva. Ha en fin dag du också!

   Radera

Tack för att Du tar dig tid och kommenterar.
Det uppskattas.

Vero