tisdag 24 september 2013

Iväg på föreläsning efter jobbet

Ikväll skall jag på föreläsning som Unionen bjuder på. Ska bli kul. Har lyssnat till Susanne en gång tidigare, då tillsammans med Mia Törnblom. Lite trist är det att åka iväg ensam. Ingen att diskutera föreläsningen med efteråt. Men, jag åker iallafall, nu när tillfälle ges.


"Vad är det som gör att vissa människor både mår och presterar bra? Vad är det som gör att de lyckas nå dit de vill när många andra inte gör det?

Den viktigaste faktorn är att de helt enkelt har bestämt sig. De har bestämt sig för att förändra något, de kämpar mot sitt mål och lyckas sedan uppnå det som de så hett eftertraktar. När man frågar dem hur de bär sig åt svarar de ofta på ett likartat sätt: Jag bestämmer mig helt enkelt, och sen gör jag det bara! 

Vad dessa människor i själva verket lyckas med är att finna och ta fram kraften inom sig själva. De får kontakt med sin inre styrka och använder sedan den på ett positivt sätt. Men detta är inte något som bara är förunnat vissa människor vi kan alla lära oss konsten att hitta kraften inom oss! 

Ta fram kraften inom dig är ett kraftfullt verktyg för alla som vill utvecklas och finna sin inre styrka. Boken innehåller många handfasta övningar, fallbeskrivningar och inspirerande tips. 

Susanne Pettersson är kommunikolog. Hon är specialtränad på att känna igen vilka nycklar som leder till framgång och jobbar i dag inom svensk idrott, näringslivet och den offentliga sektorn. Susanne coachar, utbildar, utvecklar och bidrar till människors framgång, kraft och balans. Hon är även verksam som idrottspsykologisk rådgivare på Riksidrottsförbundets Elitidrottscentrum på Bosön. 

Susanne är en starkt engagerad person som inte lämnar någon oberörd!"

TExt och bild lånad från Bokus

5 kommentarer:

 1. Det låter som en härlig och inspirerande föreläsning du ska på. I dag väntas riktigt kyligt höstväder, det blir halsduk och fingervantar på...
  Kramar och ha det gott♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Halsduken var på, dock letade jag aldrig upp mina fingervantar igår och tänkte inte på det när jag rusade iväg, ut i regnet, imorse.

   Radera
 2. Det låter som en härlig och inspirerande föreläsning du ska på. I dag väntas riktigt kyligt höstväder, det blir halsduk och fingervantar på...
  Kramar och ha det gott♥

  SvaraRadera
 3. Alltid kul med bra föreläsningar!
  Va på Mia Törnblom i våras och hon gillar jag :) Hon var både bra och underhållande!
  Kramis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja Mia är inspirerande att gå på. Tre föreläsningar med henne har jag varit på. Och jag går gärna igen.
   Ha en fin dag Anna.

   Radera

Tack för att Du tar dig tid och kommenterar.
Det uppskattas.

Vero