torsdag 12 september 2013

Har du nån "knäpp" dröm?

 
Var inne på Sojkas blogg och läste att de varit på lekland. Sånt fanns inte när mina tonåringar var små. Då fick de nöja sig med bollhaven hos IKEA eller Donken.
 
När jag var liten då fanns det inte ens bollhav. När de sen började dyka upp, då hade jag blivit för stor och fick inte följa med in. Så jag fick gott stå där utanför, titta på alla små barn som hoppade omkring och kastade sig modigt bland bollarna och var grön av avund.
 
Så min knäppa och barnsliga dröm är att få vara i ett bollhav jag också. Då menar jag inget litet som på Donken eller IKEA, eftersom i relation till småbarn som fullkomligen drunknar bland bollarna, vill även jag göra det. Så ett megabollhav. Finns det?
 
Hoppborgar har jag fått prova på i vuxen ålder, men aldrig ett bollhav.

4 kommentarer:

 1. Haha =) Kanske en affärsidé att fundera kring? Jag är på!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja om du startar ett "lekland" för vuxna Malin så lovar jag garanterat att lägga kickoffs och konferenser mm hos dig. Kan hjälpa dig med marknadsföringen mm. Haha. Och jag kommer garanterat!

   Radera
 2. Haha, jag fick också stanna utanför bollhaven när mina småbröder fick vara där och leka... skit alltså ;-) Men det är inget jag drömmer om att få göra nu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men håll med om att det skulle vara jävligt kul. Men inga barn i havet samtidigt, utan bara jag som får röja loss. Hihi.

   Radera

Tack för att Du tar dig tid och kommenterar.
Det uppskattas.

Vero