onsdag 20 mars 2013

Soffliggaren talar...

Ja men god morgon!

Vaknade på soffan kvart i fem imorse, stängde då av tvn och sträckte på mig. Hade bett Svante att ringa och väcka mig fem, då jag lämnade alldeles för mycket ogjort när jag gick hem från jobbet igår.
Mycket riktigt så ringde han och tjugo i sex var jag på jobbet.

Nu har jag fått mitt kaffe och har ca 3 tim på mig att köra på innan Malin kommer för löneberedningen. Kaffet ska ner och jag skriver ut lite dokument här som en mjukstart. Blir nog en bra dag. Alla mina måsten som jag har skjutit på skall göras idag och sen i eftermiddag kan jag gå hem med lugnt sinne.

Kom hem igår och brassade en snabb och kulinarisk middag - potatisbullar. Mamma och hennes karl kom förbi och tittade. Åkte hem till Lottis och satt där i några timmar och babblade och fikade. Skulle in till BästaVännen men var för trött så det var raka spåret hem till soffan. Där la jag mig och kom inte heller därifrån...

Nu är en ny oskriven dag. Känns bra med energin på jobbet i alla fall och jag hoppas att den håller i sig hela dagen för dessa plustimmar kommer jag verkligen att behöva. Blir en tuff månad i april annars. Försöker förbereda men det är förbaskat svårt. Det är ju allt det dagliga som behöver sopas undan. Men samtidigt, sen när jag är opererad och klar så kommer jag vara så förbannat pigg och energisk att jag kommer inte vilja göra annat än jobba när det behövs... Euhum... eller hur var det nu?

Ikväll kommer Svante, eller redan i eftermiddag hoppas jag. Skönt! Vi har inte setts sedan i söndags och så här många dagar ifrån varandra har vi inte varit sedan första dejten. Så är det! Så några timmar får jag kramas med honom innan han ska iväg och jobba igen.

Men god morgon då och önskar Dig en härlig dag!

Katjing!

4 kommentarer:

  1. god morgon.. :)

    haha näää det blir nog inget gym för mig idag, trots jag skrev PUNKT!!! så vaknade jag ännu mera snorig, hostig och början till ont i halsen.. :( f*n också. :(

    potatisbullar är ju sååå gott..

    kramkram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ajdå, krya på dig.
      Potatisbullar kan vara gott. Dock inte igår. :P

      Radera
  2. Godmorgon sen ett tag fröken kär och galen!
    Hoppas du hinner med alla måsten och att kvällen landar i en varm famn.
    Puss!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alla måsten är faktiskt snart avklarade. Har bara två kvar och det är inte lunch än. YEAH!
      Och du, JAAAAA den varma famnen längtar jag till. Som fan!

      Radera

Tack för att Du tar dig tid och kommenterar.
Det uppskattas.

Vero