tisdag 26 mars 2013

Så härligt det känns

Vaknar utvilad och känner mig riktigt pigg efter att jag klivit ur sängen. Blir på än mer härligt humör efter att läsa ett fint meddelande skickat inatt.

Idag börjar Svante köra över grejer hem till mig och på torsdag kommer sängen. Hihi... känns overkligt. Känns härligt att få dela varje dag med Svante. Gör mig varm i hjärtat. Jag blir sambo i veckan. Hihi...
Det kommer bli trångt, men samtidigt så går vi också mot varmare tider, man är ute mer och så har ju Svante båten där mycket tid kommer att tillbringas. Det kommer bli skitbra det här tror jag.

Ikväll kommer han och dottern hans över och äter middag med oss. Första gången våra ungdomar träffas. Jag tycker nog det är mer pirrigt än vad de tycker skulle jag tro. Men det kommer gå bra. Det är ingen av dem som är speciellt svår.

Behöver jag säga att jag längtar hem nu? Att jag verkligen ser fram emot denna påskhelg? Nä, då berättar jag inte det heller.

Katjing!

4 kommentarer:

 1. Ha ha! Ni kunde inte vänta till första juni era små turturduvor! Lycka till med middag och allt annat! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, det var lika bra att slå slag i saken när vi ändå hade bestämt oss. Haha. Men lgh i Hallsta är ju kvar till sista maj, vi får väl ha den som nån extra lgh eller nåt. Om vi skulle behöva komma iväg och vara lite ensamma... eller nåt. :P

   Radera
 2. Gud vad mysigt att bli sambo! Det vill jag med Hehe! Å ju förr desto bättre, man lever bara en gång. Hoppas ni får en riktigt myspysig påsk tillsammans i ert lilla krypin. Å yta det spelar ingen roll då man är kär då kan man fasen bo i ett tält bara man får vara med sin älskling.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det så. Jag är jätteglad för detta och visst får man höra av vi går fort fram, men de flesta säger precis som dig Cattis, man lever bara en gång. Och då vill jag faktiskt leva tillsammans med denna underbara man!

   Radera

Tack för att Du tar dig tid och kommenterar.
Det uppskattas.

Vero