fredag 15 mars 2013

Idag är en bra dag!


Så är det och ingen kan komma att säga nånting annat. -16 grader när jag gick till bilen, solen skiner från en alldeles klarblå himmel. Skall luncha med kära farmor idag. Älsklingen väntas hem efter 18 idag och vi ska till BästaVännen och socialisera lite ikväll.

Hade en mycket bra kväll då jag kom hem. Putsade fönster i sonens rum och hängde upp nya gardiner, fixade i fönstret och fick upp en tavla på väggen. Fotot på oss tre som togs i höstas av John Ash.

Jag gick igenom ett köksskåp och sålde bord några kaffekannor till Villa Östhammar. Kannorna och sockerskålen har jag själv ropat in på auktion och även loppat. Gick igenom mina smycken och allt omaka guld åkte ner i en påse för att senare lämnas till GuldAdam i Uppsala tänkte jag. Jag putsade några silversmycken som jag inte sett till på länge. En maskin tvätt blev klart och den kunde jag hänga i sovrummet och blev inte störd av att se den.

I en av kaffekannorna så hittade jag enkronor som jag hade glömt bort. Omkring 350 kronor var det. Tänkte att pannkaka inte lockade utan undrade om ungdomarna ville ha hämtmat, det ville dom. Men vilket problem vi hade innan vi kom iväg. Tar det i ett annat inlägg...

Avslutade kvällen i soffan, tvn på med något skräpprogram, älsklingen i örat och ett glas vitt i högerhanden. Hade kunnat haft det sämre. Klagar inte. Blev sent då det var svårt att slita sig från telefonen, men somnade vid halv ett tiden och kan säga att jag vaknade med ett leende på läpparna och det blev inte mindre efter det fina meddelande som fanns på min mobil.

Livet känns toppen idag! Jag är förbannat kär och känner mig "hemma". Nu är det dags att jobba några timmar. Och så håller jag tummarna och önskar att jag får ugnsomelett med räkstuvning när jag kommer till farmor idag. Hihi.

Katjing!

2 kommentarer:

  1. Vad underbart härligt att få såna där braiga dagar emellanåt! Kul att du är kär för det underlättar livet rejält och det sätter också en fet guldkant på tillvaron. E så glad för din skull vännen. Puss!

    SvaraRadera

Tack för att Du tar dig tid och kommenterar.
Det uppskattas.

Vero