torsdag 22 maj 2014

Trög

Så känner jag mig just nu. Jag glömmer bort saker på jobbet. Eller glömmer är helt fel ord - jag har ingen jävla aning om vad vissa pratar om ibland. Börjar fundera på om allting bara rinner av mig eller om jag faktiskt inte varit närvarande när saken diskuterats. Senil kanske? 

Sommarångesten börjar ge sig tillkänna. Ska hinna så mycket som möjligt under så få veckor som möljigt och samtidigt vila upp sig och ladda energi. HUR FAN SKA MAN FÅ DET ATT GÅ IHOP?!

På söndag är det Mors Dag. Hmm... önskar jag hade tiden/orken/ekonomin att ta med mig min mamma iväg och bara göra nånting, hon och jag. 

Energilös och lättirriterad just nu. Gråtfärdig. Tror den här kärringen kört på lite för hårt ett tag. Varför lägger jag så förbannat höga krav på mig själv för? Tänker alltid att jag inte ska göra det, att jag skall hitta en balans, men va fan, ingenting jag gör duger ju - för mig själv. 

Nu har jag fått gnällt av mig lite, helst skulle jag vilja stänga in mig på toa och gråta en skvätt. Eller uppsöka kyrkogården kanske, då är det ingen som undrar om man skulle gå omkring och gråta. Haha. Gråten är min egen och för att jag vill bara släppa på den ventilen. Klumpen i halsen som inte försvinner...

Nä, bita ihop och köra på. 

1 kommentar:

  1. Du kan åtminstone gråta. Det är en tillgång när man är där du (vi?) är.

    SvaraRadera

Tack för att Du tar dig tid och kommenterar.
Det uppskattas.

Vero