torsdag 10 oktober 2013

God morgon!

Eller nej, inte morgon men dock förmiddag.

Sitter på jobbet. Precis intagit min frukost. Tänkte inte på några kalorier eller så idag, då det känns som om jag har haft fasta nu 3 dgr i sträck. Däremot får jag tänka mig för till lunch, men middag tänker jag inta som vanligt. Kroppen behöver det efter att jag varit sjuk, så då kan jag inte ta hänsyn till någon halvfasta. Så känner jag. Blir det en viktuppgång så är det ok, även om det svider, men att förlora 1,6 kg på en vecka, det hade jag aldrig gjort om jag varit frisk, så jag måste vara snäll mot kroppen.

Har varit här i drygt 2 timmar. Snoken rinner igen och huvudvärken är tillbaka. Suck! Har inte nyst eller så på flera dagar. Kan ge mig på att det är nåt skit, typ mögel i taket, här. Det är fler som klagat över det.

Har iallafall varit lite "duktig" när jag varit hemma. Har bokat in tid hos läkare, hos barnmorska, tid för utvecklingssamtal med sonen samt att jag också har kontaktat urologen på UAS för uppföljning efter operation i våras. De skulle kalla mig i oktober och nu har halva månaden gått, vill inte gärna bli bortglömd.
Känns bra att kunna bocka av sådana saker. 

Ja efter att varit borta i 3 dagar så var posthögen HÖG och mailen proppfull. Det är vad jag har hunnit ta itu med hittills. Ja, öppnat alla mail och all post, inget mer än så. Jag tar det lugnt. Är definitivt inte 100 än. Ser fram emot att få åka hem på lunchen till min älskling. Skulle hellre ligga och kramas med honom i en halvtimma än att äta. Så är det.
Känner mig liten och ynklig, och då vet JAG att jag inte är riktigt hundra än.

Japp, nu har jag fått gnälla av mig lite. Gör det bästa av denna dag, det tänker jag göra!

1 kommentar:

  1. kära nya vän det är det bloggen är bra till, den får vara ett bollplank så man kan känna sig lite fri.
    jag gillar min blogg det är underbart du skrev att Du inte är hundra än.HA HA HA jag är nästan 100 år
    men hänger med i alla fall. Är 82 fyllda hi,hi än kan de gamla gummorna lite. kommer att hälsa på Dig fler ggr
    kramar från Hajanm

    SvaraRadera

Tack för att Du tar dig tid och kommenterar.
Det uppskattas.

Vero