fredag 27 september 2013

Värre än gynkontroll

Ja idag är det alltså dags. Klockan 12.50 skall Blå Faran visas upp. Jag får ont i magen. Tycker det är värre än att gå till gyn. Då vet jag åtminstone själv konditionen på objektet som skall visas upp, men min bil, nej, har ingen som helst koll.

MEN eftersom jag har en underbar sambo så erbjöd han sig att ta den till besiktningen. Ja, eftersom det ändå skulle vara han som skulle få laga om det är något, så ansåg han det lika bra. Jag håller med! Tihi.

Så, vid 13-tiden senare idag ska ni veta att jag sitter med klump i magen. 
Gud så löjligt va?!

4 kommentarer:

 1. Hejsan när jag läste din blogg, att du tyckte denna undersökning var värr än Gyn-kontrollen. ha,ha trodde jag min
  enfaldiga gamling, att du skulle visa upp arselet. Förstår nu att blå faran är en bil. Hur dumt kan det bli?
  Tack för Din kommentar, alltid roligt när någon ny tittar in. Ursäkta jag är 82 år så man hänger inte med så raskt nu för tiden.
  Trevlig helg, och lycka till med undersökningen. kram från Harriet

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha, Underbart. Ja du Harriet, det är nog tur att jag inte skall iväg och visa upp de delarna för någon besiktningsman. Tänk om jag skulle få körförbud?! Hihi.

   Tittar in till dig igen, brukar göra det varje dag, men inte alltid som jag kommenterar dock! Ha en fin dag du också.

   Radera
 2. Haha, ja vad ska jag säga - jag har aldrig varit inne på besiktning med min bil. Det har maken fått sköta och på senare år nån av sönerna ;) Gyn-kontrollen får jag däremot sköta själv ,) /Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, tänk så skönt det vore att skicka iväg gubben på gynkollen istället? Hihi, då skulle jag nog också kunna tänka mig att ta bilbesiktningen i fortsättningen. Ett litet byte så där.

   Radera

Tack för att Du tar dig tid och kommenterar.
Det uppskattas.

Vero