onsdag 4 september 2013

 
Så skönt att åka hem till mamma en liten stund efter jobbet. En liten stund då jag får känna mig liten. Bara få vara en stund.
 
Spelar ingen roll hur gammal man blir. Mamma är alltid mamma. Och jag och min mamma har kommit varandra närmare nu de senaste åren faktiskt.
 
I år så fyller hon 60 år. Jösses, jag minns när jag och syrran köpte henne 40årspresenten. Vi tog med henne på en 36 timmarskryssning över till Åbo. Haha... Jösses. Kan det vara så länge sen? Då var ju morsan till och med 2 år yngre än vad jag är idag?! Vad hände? Hur kunde mamma gå och bli 60 bara så där?
 
I år, liksom när hon fyllde 50 år, så sticker de iväg utomlands. Hade ju inte varit helt fel om man hade fått hänga med på ett hörn. Det skulle varit trevligt. Men vi får fira henne innan hon åker, för presenten hon skall få behöver hon innan. Japp så är det.
Hon skall få en hårddisk som hon kan koppla till tvn och där hon kan förvara alla sina foton. Hon har nämligen ingen dator men en systemkamera som hon fotar massor med. Och nu kommer hon behöva tömma sin kamera innan hon åker. Någon dator har jag inte råd att köpa henne, men dock väl en rejäl hårddisk och den kan hon ha som backup till datorn, den dag som hon skaffar sig en.
 
En timma kvar och sen hem till mamma.

4 kommentarer:

 1. Hoppas ni får en fin födelsedag med er mamma. Kul att få en en hårddisk. Då blir hon nog glad. Ha en fin kväll.:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ikväll blev det bara middag hos mamma, vi skall fira henne här i oktober innan hon åker till Turkiet. Men det var trevligt!

   Radera
 2. På fredag ska jag ha kvalitetstid med min mamma.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det skulle jag med vilja ha med min mamma, ensam. Dottern min stjäl ju sin mormors hela uppmärksamhet. ;-)

   Radera

Tack för att Du tar dig tid och kommenterar.
Det uppskattas.

Vero