torsdag 5 september 2013

Blir aldrig du det?

Ibland blir jag bara så less på mig själv. Jag står knappt ut med mig själv.
Jag vill så mycket, gör så lite. Det räcker liksom inte till. Varför gör jag inte mer om jag vill mer? Det är ju bara JAG som kan skapa det jag vill ha/göra.
 
Jag är less på min kropp. Den kropp som jag så flitigt jobbat med. Ja, för att få som den är nu. Det har kostat både pengar och tid. Japp. Det kostar att lägga på sig. Både det man vräker i sig och de kläder som måste inhandlas nya.
Kan kräkas på min kropp. Gör jag nånting åt det? Nä... enklast vore att röra på sig. Men nej, det är jag för lat för. Jag tar mina promenader för att det inte kräver allt för mycket, men känner jag mig nöjd då? Nä!
 
Men jo, jag har lagt om och hängt på den häftiga trenden 5:2. Yeah! Enbart för att jag är lat. Kan jag fasta två dagar i veckan och "gratis" få bort mina dyra kilon, så gör jag det. Mår jag bra? Nä.
 
Så hör man på andra hur duktiga de är på både det ena och det andra, de är ena riktiga energikickar och jag verkligen ser upp till dem. Känner de aldrig så här?
 
Jag går inte omkring och gnäller hela dagarna, det gör jag inte och jag är varken bitter eller sur, utan håller nog en ganska god min och ÄR också glad.
 
Jag har inga som helst bra ursäkter annat än att "jag tar det en annan dag". Va fan, jag kanske inte lever en annan dag.
Jag har börjat träna, flera gånger, på gym. Ledsnat.
Jag har haft hobbies som upptagit hela min vakna tid. Ledsnat.
Jag påbörjat saker och projekt och LEDSNAR!
 
Men projektet Vero kan jag ju inte bara lägga ner för att jag ledsnat. Jag måste göra nånting åt det. Vill gärna trivas i min kropp och med mig själv.
 
Nä, nu behövs en uppryckning av det stora slaget. Hur det nu ska gå till!
 

6 kommentarer:

 1. Vi får börja peppa varann och sätta upp små delmål med små belöningar.
  Fixar jag detta i en månad nu så får jag köpa den där tröjan som jag har kikat på ett tag t ex.

  Jag har också svårt o lägga om kosten men nu jäv...
  Kramis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag måste ha tappat motivationen nånstans...

   Radera
 2. Hej, jag lovar dig att du är inte ensam om detta, jag är precis likadan. Kör vv ena dan och hatar dieter nästa, tränar och bubblar av energi ena dan och vill bara ligga i soffan nästa dag och moffa i mig glass o godis... resultatet är några pluskilon (typ fem) som sitter med superlim på kroppen och som längtar efter att föröka sig. Men det vill inte jag! Jag har inte tillräckligt med motivation att göra mig av med mina fem kilon, men jag vill absolut att de ska lämna mig... och sådär fortsätter det :-(
  Kram på dig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag önskar jag kunde skrämma bort dem. Istället är det tvärtom så att man undviker spegeln när man går förbi. Haha.

   Radera
 3. Jag känner igen allt det där, och nu vet jag att jag måste sluta med godis som jag älskar. Extra kilona som ligger där och skvalpar är jäkligt irriterande...
  Kramiz**

  SvaraRadera

Tack för att Du tar dig tid och kommenterar.
Det uppskattas.

Vero