tisdag 27 augusti 2013

Mänskligt med fel?

Just nu känner jag mig så där jävla kass. Har totalt missat saker i all stress som var vid årsskiftet vilket NU resulterar i ett jävla strul.
Grabbarna på jobbet kommer inte bli glada, facket är inte överförtjusta och jag, ja, jag har jävligt ont i magen.
Själva felet i sig går ju att rätta till, men det är inte okej att det överhuvudtaget har hänt.
 
Usch, kanske skulle gå in och säga upp mig med omedelbar verkan?
 
Har ju ingenting att skylla på heller. Det är MITT fel. Att företaget som fixar våra uppdateringar inte har gjort det? Nej, för det torde jag kolla så att de verkligen gjort det. Att det sett lite lågt ut borde jag ha reagerat över, men jag litar ju blint på att systemen funkar och att allting är korrekt där i.
 
Skit bakom spakarna är vad det är! Och jag har så ont i magen över att behöva gå igenom detta med killarna när jag är klar och har rett ut allting. Lynchad? Mobbad? Utfryst? Slagen?
 
Nä, antagligen inget av det, men de kommer inte vara glada på mig alls...
 
Kan inte ens skylla på dem, att de borde under eget ansvar se om sina hus om det är korrekt eller inte. De litar ju också blint på programmen och framför allt på MIG. Men den respekten är nog som bortblåst nu.
 
Undrar om de hör av sig om det nya jobbet snart... Duger nog bara till att gå i parken och plocka sopor just nu...

2 kommentarer:

 1. Usch, det är inte kul att känna så. Meen, det brukar alltid kännas lite bättre när det väl har kommit ut, dvs du har fått förklara och bett om ursäkt (om det nu är något du har missat). Och ALLA kan missa! Lycka till med allt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo visst kan man deet, men när man är mitt uppe i allting så känns det lite extra tungt. Men men... det går över och detta fel kommer ALDRIG att hända igen. Det är en sak som är säkert.
   Tack!

   Radera

Tack för att Du tar dig tid och kommenterar.
Det uppskattas.

Vero