lördag 6 april 2013

Skönt att vara hemma

Sov ungefär 12 timmar igår. Antar att jag behövde det.
Följde med Svante när han hämtade hem motorcykeln igår. Få se om han tar sig en tur i helgen. Han är nog bra sugen. Kikade lite på Blocket efter kläder till mig. Hittade en fin uppsättning för en bra penning och vi får se om det blir av att vi åker och tittar på det.
Har åkt mc två ggr i hela mitt liv. Så jag hoppas på att få komma iväg på fler turer.

Vi avrundade dagen med tortillarullar, en varsin drink och Lets Dance.

Hela dagen hade jag en molande värk i nedre regionerna. Så snart blåsan fylldes på eller tömdes så ömmade det. Först mot kvällen så minskade trycket.
Svårt att hålla humöret på topp såna gånger och hamnade i tjafs med både Adina och älsklingen. Reagerade starkt på en kommentar på Facebook och ja... det är inte lätt alla gånger. Jag ska inte skylla på mitt tillstånd, men svårt hålla humöret uppe när det är så.

Men imorse vaknade jag vid 6 redan. Har kissat utan ömmande, ingenting innan, under eller efter. Jätteskönt! Känns som om det kan bli en bra dag.

Svante har redan stuckit iväg till båten för att fixa med den hela dagen. Vi hade redan bestämt att jag inte skulle med idag eftersom vi inte visste hur jag skulle må. Imorgon kanske jag kan följa med, även om jag kanske inte gör så mycket nytta. Får inte bära tungt, men kanske kan sitta på däck och bara njuta. Hihi.
Få se när båten ska i, men Svante räknar med innan april är slut. Troligen sticker vi då kanske ut över Valborg. Mysigt. Har ju aldrig seglat förr men sjölivet är mig inte obekant. Och det gillar jag ju.

Ligger kvar i sängen, dricker mitt kaffe och lyssnar på Ring så spelar vi. Blir kvar här en stund. Ska nog upp sen, fixa mig frukost och se till att få lite ordning i sovrummet.

Katjing!

2 kommentarer:

  1. Alla dagar är inte guld men det är skönt när de väl kommer tillbaka. Härligt med lite utflykter både på hoj och till havs. Hoppas du får en fin dag i dag vännen. Jag mår toppen och ska i väg till Tessan och grilla i dag. :)

    SvaraRadera

Tack för att Du tar dig tid och kommenterar.
Det uppskattas.

Vero